Femei de Afaceri cu Stil. Sesiuni interactive si povesti de succes

0

Sâmbătă, 10 decembrie 2016, între orele 09:00 și 16:00, JCI Iași vă invită la a șaptea ediție Femei de Afaceri cu Stil la Sala Mozart din cadrul Palas Iași.

Evenimentul Femei de Afaceri cu Stil, câștigător în 2014 și 2015 a premiului JCI Best Development Economic Program,  își propune să contribuie la dezvoltarea  mediului  de  afaceri  feminin și  să  creeze  o comunitate  dinamică  de  femei  cu iniţiativă.  

În toți cei șapte ani de organizare, evenimentul a reunit nume de referință din  antreprenoriatul  feminin  din  România,  profesioniste  din  diverse  arii, reprezentante  care  întruchipează  conceptul  de  „femei  de  succes  în România”.

Evenimentul se va derula sub forma unor sesiuni interactive. Păstrând tradiția ediţiilor anterioare, conferinţa va dezvolta teme precum antreprenoriat feminin, dezvoltare personală, branding personal, evoluție în carieră, dezvoltarea afacerii, spiritualitate, fashion, stil, atitudine și ținută în afaceri.

Speakeri

→Angela Aciobăniței este co-fondator și facilitator Creatoria, loc de joacă și educație non-formală unde copiii și adulții se pot bucura exclusiv de seturi de construcție LEGO. Angela a lucrat în ultimii ani ca responsabil de comunicare în diferite proiecte, inițiative antreprenoriale și companii.

→Mihaela Feodorof este unul dintre acei oameni care iubește ceea ce face. A lucrat 16 ani în BRD – Groupe Societe Generale, ca Director de Resurse Umane. Acum, numele Mihaelei este direct legat de Yourway Life & Career Counseling, companie pe care a înființat-o cu 7 ani în urmă.

→Georgiana Dragomir a devenit Managing Director la Grapefruit la începutul acestui an. A venit ca o schimbare naturală, după 8 ani de rezultate livrate în companie și către clienți. Datorită background-ului ei în advertising și digital, coordonează de asemenea aria de Marketing în cele două business-uri de familie, o clinică dentară și o seră de legume.

Roxana Magopet – Marketing & PR Manager al companiei de curierat lider de piață, FAN Courier, mamă full time și un veritabil Capricorn : organizată, perfecționistă, ambițioasă, încăpățânată.

Taxa de participare: 75 de lei.

Înscrieri: goo.gl/EYNWFK

Ia-ți atitudinea de cucerit lumea și vino să cunoști și alte doamne elegante în gândire și în fapte!

Pentru a fi la curent cu toate noutățile, te invităm să accesezi site-ul sau pagina de Facebook.