Grupul MOL lanseaza programul international de recrutare de tineri absolventi Growww 2013

0

Grupul MOL a lansat editia 2013 a programului international de recrutare Growww, in cadrul caruia noii absolventi si tinerii talentati care vor sa se alature Grupului MOL isi pot depune candidaturile pana la 25 aprilie 2013.

Prin acest program, Grupul MOL isi propune sa atraga cei mai talentati tineri absolventi si profesionisti, specializati in domenii diverse, de la inginerie mecanica si ingineria petrolului si gazelor pana la geologie, economie si administrarea afacerilor.

Tinerii selectati vor participa la un program de training general precum si la Programul de Educatie de Afaceri al Grupului MOL, pentru a beneficia de cunostinte aprofundate si specifice sectorului de petrol si gaze, de metode si instrumente analitice, precum si de o introducere in domeniul activitatilor de sprijin al operatiunilor de petrol si gaze. Programul de Educatie de Afaceri include vizitarea perimetrelor de explorare si productie precum si a rafinariilor Grupului MOL, participarea la conferinte sustinute de managementul Grupului MOL si activitati in echipe internationale.

Acesta este al saptelea an consecutiv in care Grupul MOL ofera absolventilor ocazia de a-si incepe cariera intr-una dintre companiile reprezentative ale Europei Centrale, de a dobandi experienta de munca sub indrumare profesionala si de a-si demonstra abilitatile intr-un mediu de lucru inter-cultural.

Absolventii isi pot inregistra candidaturile online, pe site-ul the Growww2013, accesibil prin paginile de internet ale filialelor MOL din tarile respective. Mai multe detalii despre Growww2013 sunt disponibile aici.

In lunile martie si aprilie va fi disponibila pagina Facebook a programului, un canal de comunicare important care va prezenta noutati  si informatii utile despre program.

In acest an, programul va fi derulat intr-un numar de 14 tari: Ungaria, Croatia, Slovacia, Slovenia, Italia, Romania, Pakistan, Republica Ceha, Bosnia si Hertegovina, Polonia, Irak, Oman, Rusia si Serbia.

Grupul MOL a lansat programul Growww in 2007, conform obiectivelor sale strategice de a-si consolida forta de munca prin atragerea de absolventi talentati si promitatori, dornici sa se dezvolte profesional.

Peste 1.100 de tineri absolventi s-au alaturat grupului MOL din 2007, in cadrul Growww. Aproximativ 90% dintre ei isi continua cariera la companiile membre ale Grupului din Ungaria, Croatia, Slovacia, Slovenia, Italia, Romania, Pakistan, Republica Ceha, Polonia si Irak. EI reprezinta acum 3% din numarul total de angajati.