OSF Global Services incurajeaza diversificarea activitatilor de timp liber pentru copiii provenind din familii defavorizate

0

Mai multi copii provenind din medii sociale cu nivel de trai redus s-au bucurat, de-a lungul a trei zile, de o serie de iesiri in oras. De multe ori, activitati familiare pentru majoritatea copiilor, precum vizionarea unui film la cinematograf sau iesirile la masa in oras, reprezinta activitati inedite pentru copiii provenind din familii cu posibilitati materiale reduse. De aceea, echipa OSF Global Services a contribuit la imbunatatirea calitatii timpului liber al acestora, in incercarea de a le facilita o dezvoltare armonioasa.

Copiii au avut ocazia sa vizioneze pentru prima data un film animat in format 3D. Noutatea experientei a fost covarsitoare pentru cei mai multi, venindu-le greu sa creada ca o simpla pereche de ochelari poate schimba total perceptia lumii inconjuratoare.

Din dorinta de a incuraja activitatile sportive intr-un mod distractiv, echipa OSF Global Services a facut posibila o iesire la bowling, intalnirea cu acest sport fiind intampinata cu entuziasm de copii. Desi era pentru prima data cand traiau aceasta experienta, copiii s-au straduit sa-si dovedeasca talentul si chiar au reusit sa obtina scoruri bune.

In contextul in care pentru acesti copii asigurarea mesei zilnice acasa este uneori problematica, a lua masa in oras reprezinta un adevarat lux. Echipa OSF Global Services a organizat o iesire la restaurant, moment trait cu un real entuziasm de catre copii, care pentru prima data au avut ocazia de a alege si comanda meniul pe care si-l doresc.

Prin aceste activitati OSF Global Services a incercat sa creeze momente de  buna dispozitie dar si sa contribuie la dezvoltarea abilitatilor de socializare a unor copii care rareori ies din mediul lor. Astfel, acestia au avut ocazia sa incerce experiente noi, sa-si dezvolte sentimentul de respect de sine, sa simta ca sunt la fel de valorosi ca aceia pentru care viata a fost mai darnica si sa se bucure din plin de momentele petrecute impreuna.