Tara lui Andrei castiga trofeul pentru cea mai buna comunitate online din Europa la Digital Communication Awards

0

La gala Digital Communication Awards, desfasurata vineri seara la Berlin, platforma de responsabilitate sociala Petrom,  Tara lui Andrei, semnata de WEBSTYLER a castigat categoria Online Community in cadrul primului festival european de comunicare si relatii publice dedicat exclusiv mediului online.

 PETROM primeste astfel recunoasterea meritata pentru eforturile sustinute timp de patru ani de zile pentru a crea cea mai puternica si mai implicata comunitate online cu impact real in mediul offline, iar WEBSTYLER isi intareste statutul de cea mai premiata agentie digitala din Romania cu inca un trofeu international.

Intr-o categorie in care PETROM a concurat cu branduri internationale puternice precum Siemens sau Fujitsu, platforma de responsabilitate sociala, www.TaraluiAndrei.ro, semnata de WEBSTYLER pentru PETROM a primit recunoasterea unui important juriu de profil format din 31 de specialisti europeni in comunicarea digitala, atat din mediul academic cat si practicieni renumiti, a caror expertiza acopera toate disciplinele comunicarii online, de la social media la digital public affairs.

Tara lui Andrei este efortul nostru de patru ani de a schimba Romania.  Faptul ca astazi profesionisti din Europa intreaga au inteles si au recunoscut cu adevarat valoarea acestui program ne face sa credem ca Tara lui Andrei ar putea fi un model pentru orice tara europeana. Si asta ne intareste credinta ca putem face din Romania o tara mai buna…in fiecare zi.” – declara Mona Nicolici – Head of Community Relations & Social Affairs PETROM.

Ne bucuram ca ne-am intors de la Berlin cu acest premiu, la chiar prima noastra participare. Acest trofeu este o confirmare a valorii unei platforme care s-a facut remarcata prin strategie, creativitate si rezultate intr-un domeniu dificil si complex (Online Community). Cred ca juriul a apreciat faptul ca Tara lui Andrei nu este un simplu loc de discutii, ci o platforma care ofera continut de valoare, care inspira oamenii sa creeze proiecte pentru comunitatile in care traiesc si care ii motiveaza sa-si asume roluri active in materializarea acestora. Pentru WEBSTYLER urmeaza in aceasta toamna festivaluri locale si internationale la care am fost prezenti pe podium in ultimii ani si la care ne propunem sa ducem mai departe aceasta traditie si in 2013.”, a declarat Bogdan Nitu – General Manager WEBSTYLER.