BRD a lansat campania de strangere de fonduri “Impreuna pentru cei mici”

0

Descarcati Raportul Romania 2010. Sectorul neguvernamental – profil, tendinte, provocari  |  Inregistrati-va organizatia in Catalogul Societatii Civile!  |  Descarcati “Ghidul de identificare si adresare a nevoilor emergente ale copiilor din Romania”  |  Calendarul cursurilor FDSC  |  

dinpasiune-8348682

ypc-1643563

indaco-3064316

nonformalii-8934634

Data: 18-06-2012


Cu ocazia actiunii anuale “Saptamana Solidaritatii” angajatii BRD isi incurajeaza clientii sa doneze pentru spitalul Marie Curie.

BRD Groupe Societe Generale a lansat campania “Impreuna pentru cei mici”, cu scopul de a strange fonduri pentru renovarea blocului operator al Clinicii de Chirurgie “Alexandru Pesamosca” a Spitalului de copii Marie Curie.

Astfel, pana la sfarsitul anului, angajatii bancii vor fi voluntari si vor convinge clientii si partenerii BRD sa faca donatii pentru renovarea spitalului.Campania a fost lansata cu ocazia actiunii de responsabilitate sociala “Saptamana Solidaritatii”, care s-a desfasurat la nivel international in perioada 1-9 iunie. In cadrul acesteia, angajatii din companiile grupului se implica anual in actiuni de voluntariat in sprijinul comunitatii locale. “Saptamana Solidaritatii” a fost organizata pentru prima oara in Romania in 2009, si de atunci, in fiecare an, angajatii BRD deruleaza actiuni de voluntariat pentru cauze sociale.Campania de strangere de fonduri “Impreuna pentru cei mici” a fost promovata astfel:

La nivel intern, comunicarea s-a facut prin mesaje transmise pe mail, dar si prin expunerea de afise si alte materiale informative in sediile din toata tara. In plus, la nivelul fiecarui grup administrativ al bancii care cuprinde agentiile din 2 sau 3 judete, a fost desemnat din randul angajatilor, un ambasador al campaniei. Acesta a avut rolul de a distribui informatiile si materialele celorlalti colegi si de a le explica fiecare etapa a campaniei.

La nivel extern, pe langa afisele din agentiile BRD, au fost realizate spoturi tv si radio. Spotul TV a fost difuzat pe monitoarele fiecarei sucursale BRD, in statiile de metrou si in magazinele Carrefour. De asemenea, in decursul acestui an, spotul urmeaza sa fie lansat si pe TV si radio.
Campania ”Impreuna pentru cei mici” este realizata de BRD in colaborare cu Fundatia Mereu Aproape si Fundatia Salvati-va Ingerii. In plus, campania se bucura de sprijinul a trei mari campioni ai Romaniei – Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi, care au filmat pro bono spotul campaniei.

 Banca nu percepe comision pentru donatiile facute în contul campaniei – RO11BRDE410SV08044774100 (Fundatia Salvati-va Ingerii).

Sursa: www.responsabilitatesociala.ro

Parteneriatul Rompetrol – Hospice, o noua sansa pentru pacienti Mega Image a desemnat cele 10 proiecte finantate prin Fondul pentru Comunitate Romanian CSR Awards – editia 2014 Fundatia Erste si WWF au lansat a V-a editie a programului “Scoli europene pentru o planeta vie” A doua editie a Programului Raiffeisen Comunitati Municipiul Iasi asistat de Tuca Zbarcea & Asociatii Proiectul asociatiilor Recolamp Romania si Electro-Coord Ungaria continua in urmatorii cinci ani Green Business Index Delaco a daruit cu sprijinul ONG urilor din Codlea Deloitte sustine programul “Terapie prin zambet in randul copiilor autisti”

techsoupbaner-9457272

wwf-banner-250x500px-vidra-1318726

tedx_logo_place-caleavictorieied-p-50

potsieu2-4454967

accelerator_hub-3730083