16 proiecte in Finala Plina de Bine a Campionatului de Bine

0

A inceput Finala Plina de Bine cu 16 proiecte si organizatii calificate. ONG-urile trebuie sa atraga in aceasta etapa, pana pe 17 februarie, o suma cat mai mare din donatii de la cat mai multi donatori diferiti. Pentru primii trei clasati, Bursa Binelui va dubla suma stransa in timpul Campionatului, in limita a 5.000 de euro per proiect.

Ultima etapa a Campionatului de Bine, organizat de Bursa Binelui – singura platforma online unde donatiile sunt necomisionate, se desfasoara in urmatoarele trei saptamani. Fiecare proiect calificat va trebui sa atraga o suma cat mai mare de donatii de la cat mai multi donatori pana pe 17 februarie 2016. Vor fi declarate castigatoare si premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor, calculat pe baza sumelor atrase din donatii si numarul de donatori distincti pe tot parcursul Campionatului de Bine. 

Cele 16 proiecte sunt: Sansa Mea, propus de Fundatia de stiinta si cultura Daco-Romania, CentReVTO, propus de ASOCIATIA MILITARILOR VETERANI SI VETERANILOR CU DIZABILITATI – AMVVD, Conferinta POVESTEA MEA, inscris de DESENAM VIITORUL TAU, Dotarea Sectiilor de Hematologie cu Infuzomate si Injectomate, inscris de ASOCIATIA ROMANA IMPOTRIVA LEUCEMIEI-ARIL, THEODORA MERGE MAI DEPARTE, inscris de ASOCIATIA IMPREUNA MERGEM MAI DEPARTE, Sustine un copil la hidroterapie, inscris de Asociatia Scoala mamei Junior, Educatie pentru suflet, inscris de Life Education for All, Implica-te, inscris de Asociatia sociala “SATUL DE LUT”, Refresh in Educatie Civica, inscris de ASA Learning, Centrul Social de Informare si Caritate din Ardeal, inscris de Asociatia Solidaris, O sansa la viata pentru persoanele fara adapost, inscris de Fundatia Bucuria Darului, Biblioteca virtuala, inscris de Asociatia P.A.V.E.L., Investim in viitor, inscris de Fundatia Crestina Elim, O noua fata a centrului de zi, inscris de Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual, Ajuta-i sa ramana impreuna, inscris de Asociatia Touched Romania, Centru multifunctional de servicii si resurse in autism, inscris de AUTISM ROMANIA-Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism.

Cinci dintre acestea sunt implementate la nivel national, sase proiecte sunt din regiunea Bucuresti-Ilfov, iar alte cinci proiecte sunt implementate local in: Timis, Cluj, Satu Mare, Brasov si Bihor.

Categoriile de proiecte care au ramas in competitie sunt: Social cu 7 proiecte, Educatie cu 5 proiecte si Sanatate cu 4 proiecte.

In cadrul celei de-a treia editii au fost facute pana in prezent 2.828 donatii care insumeaza 156.475 lei.

Mai multe detalii despre Campionatul de Bine gasiti pe site-ul https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Championship/Projects?StageId=5&editionId=2.  

Campionatul de Bine este gazduit, organizat si implementat de Bursa Binelui, unica platforma de donatii fara comision, dezvoltata de catre Banca Comerciala Romana, in parteneriat cu EuPlatesc.ro.

Bursa Binelui este singura platforma online care permite donatiile fara comisoane, incurajand astfel donatorii care vor sa participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru sustinerea financiara a unei cauze. Suma minima care poate fi donata este 5 lei. Toata tranzactia este 100% securizata si nu se percepe niciun fel de comision.