41 de proiecte au intrat in SemiFinala Campionatului de Bine

0

41 de proiecte si 37 de ONG-uri s-au calificat in penultima etapa a Campionatului de Bine si se intrec in atragerea donatiilor. SemiFinala celei de-a treia editii a Campionatului de Bine se va desfasura pana in data de 20 ianuarie 2016. In cadrul competitiei au fost facute pana in prezent 1243 donatii care insumeaza 62.820 lei. Donatorii pot alege si sustine in continuare unul sau mai multe proiecte dintre cele calificate in SemiFinala.

Aceasta se desfasoara pe parcursul a cinci saptamani. Organizatiile neguvernamentale, non-profit, trebuie sa atraga in aceasta etapa, pentru fiecare proiect calificat, donatii in valoare de cel putin 1.000 de lei de la 20 de donatori diferiti pentru calificarea in ultima etapa a Campionatului de Bine.

Categoriile de proiecte care au ramas in competitie sunt: Social cu 18 proiecte, Educatie cu 11 proiecte, Sanatate cu 10 proiecte, Drepturile omului si Sport cu cate un proiect. 11 proiecte calificate vor fi implementate la nivel national, 15 in Bucuresti – Ilfov si alte 15 proiecte pe plan local in: Bihor, Brasov, Cluj, Dambovita, Giurgiu, Iasi, Maramures, Olt, Salaj, Satu Mare si in Timis.

Ultima etapa, Finala Plina de Bine, va incepe pe 21 ianuarie 2016. Fiecare proiect calificat va trebui sa atraga o suma cat mai mare de donatii de la cat mai multi donatori pana pe 17 februarie 2016. Vor fi declarate castigatoare si premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor, calculat pe baza sumelor atrase din donatii si numarul de donatori distincti pe tot parcursul Campionatului de Bine. 

Mai multe detalii despre Campionatul de Bine gasiti pe site-ul https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Championship/Projects?StageId=5&editionId=2.  

***

Campionatul de Bine este gazduit, organizat si implementat de Bursa Binelui, unica platforma de donatii fara comision, dezvoltata de catre Banca Comerciala Romana, in parteneriat cu EuPlatesc.ro.


Bursa Binelui
este singura platforma online care permite donatiile fara comisoane, incurajand astfel donatorii care vor sa participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru sustinerea financiara a unei cauze. Suma minima care poate fi donata este 5 lei. Toata tranzactia este 100% securizata si nu se percepe niciun fel de comision.