BRD – Groupe Societe Generale lanseaza selectie de proiecte in cadrul programului “Schimba un destin. Da valoare unei vieti”

0

Valoarea financiara a sprijinului acotdat in 2011 este de maxim 80 000 lei pentru fiecare proiect.

Cele doua axe ale programului sunt: sustinerea/integrarea in scoala a copiilor aflati in situatie de risc si sustinerea/integrarea in campul muncii a tinerilor defavorizati.

Aplicatiile ONG-urilor sunt asteptate pâna în data de 15 iulie 2011 pe adresa [email protected]

Programul “Schimba un destin. Da valoare unei vieti” isi propune schimbari pozitive pe termen lung, scaderea gradului de dependenta de sistemul social, imbunatatirea accesului la educatie.

Beneficiarii sprijinului oferit de angajatii si BRD vor fi copii si tineri cu vârste cuprinse între 3 – 25 de ani aflati in situatii dificile fie din punct de vedere social (provenind din centre institutionalizate, familii sarace, zone defavorizate), fie afectati permanent sau temporar de o deficienta fizica sau deficienta psihica usoara dar care nu sunt complet dependenti de alte persoane.

Proiectele propuse vor intra într-o competitie de selectie pe baza Formularelor de aplicatie si vor fi jurizate de un Comitet al angajatilor BRD.

La program participa prin donatii lunare 1300 de angajati BRD, ale caror sume donate sunt dublate de banca. BRD doreste sa sustina initiativele angajatilor sai de implicare în rezolvarea problemelor comunitatii in care acestia isi desfasoara activitatea.

Pana acum, in 3 ani de existenta programul a investit fonduri totale de 220 000 EUR, sprijinind 24 de proiecte anuale si un numar de 1 450 copii si tineri in dificultate.

De asemenea, doar in 2010 au fost organizate 13 evenimente de atragere de sprijin suplimentar din partea angajatilor pentru proiectele finantate (targuri si colecte caritabile, actiuni de voluntariat, campanie de oferire de cadouri de Mos Craciun pentru 1000 de copii din program, etc…).

Formulare disponibile

Formular aplicatie

Ghid completare aplicatii

Informatii suplimentare: http://www.brd.ro/banca/comunicare/responsabilitate-sociala/