BRD lanseaza o selectie de proiecte pentru finantarea ONG-urilor

0

BRD – Groupe Société Générale anunta o selectie de proiecte pentru finantarea ONG-urilor cu activitati in sprijinul copiilor si tinerilor, suma totala disponibila in acest an pentru finantare fiind de 800.000 de lei.

Valoarea financiara a sprijinului pe care BRD doreste sa il acorde in 2011 este de maximum 80.000 de lei pentru fiecare proiect, iar proiectele cautate sunt cele care pot ameliora accesul la educatie al copiilor aflati in situatii dificile, integrarea in munca a tinerilor defavorizati si scaderea gradului lor de dependenta de sistemul de asistenta sociala. Beneficiarii programului sunt copii si tineri cu varste cuprinse intre 3 si 25 de ani, aflati in situatii dificile, fie din punct de vedere social (provenind din centre institutionalizate, familii sarace, zone defavorizate), fie afectati permanent sau temporar de o deficienta fizica sau psihica usoara, dar care nu sunt complet dependenti de alte persoane.La acest program de responsabilitate sociala, denumit “Schimba un destin. Da valoare unei vieti”, participa prin donatii lunare 1.300 de angajati BRD, ale caror sume donate sunt dublate de banca. In trei ani, programul a investit fonduri totale de 220.000 de euro, sprijinind 24 de proiecte anuale si un numar de 1.450 de copii si tineri aflati in dificultate.

Proiectele propuse vor fi jurizate de un comitet al angajatilor BRD. Solicitarile din partea ONG-urilor se primesc pe adresa

[email protected]

Sursa: businessmagazin.ro