Mosul ECDL e pe drum. Au Inceput Inscrierile la Scoala care daruieste

0

Au început înscrierile la Şcoala care dăruieşte! Perioada în care poți intra în competiție se finalizează pe 12 decembrie 2016. Prin această Școală, ECDL ROMANIA promovează şi sprijină iniţiativele umanitare organizate de elevi şi profesori în şcolile din învăţământul preuniversitar din toată ţara, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Spuneţi ce fapte bune pregătiţi de sărbători împreună cu profesorii şi elevii voştri şi Moşul ECDL poate să vi se alăture!

 Împreună îi putem determina pe ceilalţi să devină mai buni.

Şcoala care daruieşte este o iniţiativă ECDL de tradiţie, care a început cu şase ani în urmă şi urmăreşte promovarea şi susţinerea iniţiativelor umanitare organizate de elevi şi profesori cu ocazia sărbătorilor de Paşte sau de iarnă, în şcolile din întreaga ţară. Şcoala care daruieşte a ajuns în prezent la ediţia a XIII – a şi a oferit posibilitatea de a cunoaşte sute de şcoli, care se implică activ în comunitate, reuşind să spargă barierele educaţiei convenţionale şi să insufle spirit civic şi responsabiltiate tinerilor pe care îi formează.

La Şcoala care dăruieşte pot participa toate şcolile şi grădiniţele din învăţământul preuniversitar din România. Proiectele acestora trebuie să reflecte acte de caritate desfăşurate în folosul comunităţii. După ce ai ales proiectul cu care dorești să te înscrii, trebuie să trimiți descrierea la adresa de e-mail [email protected] exclusive în perioada 21 noiembrie–12 decembrie 2016. Descrierea trebuie să cuprindă sumar numele proiectului, şcoala, echipa, beneficiarii proiectului, activităţile desfăşurate şi datele de contact.