SAP ofera solutii de analiza, raportare si baze de date pentru ONG-urile din Romania, in parteneriat cu TechSoup

0

SAP AG (NYSE: SAP), liderul mondial pe piata de solutii si tehnologii software de business, in parteneriat cu TechSoup Romania, ofera incepand cu aceasta luna solutii de raportare si analiza de tipul business intelligence si aplicatii pentru baze de date pentru organizatiile neguvernamentale locale.

ONG-urile din Romania pot beneficia acum de rapoarte de activitate detalitate, care sa includa grafice animate, diagrame si fisiere video, precum si de analize detaliate asupra activitatii desfasurate, solutiile SAP de business intelligence putand creste performanta organizatiei, prin imbunatatirea fluxului de decizii si fundamentarea lor pe date si informatii actualizate in timp real.

„Noi credem in facilitarea accesului la solutii de software profesionale pentru ONG-urile din Romania: suntem convinsi ca acest lucru va economisi timp si resurse importante pentru misiunea oricarei organizatii, ajutand-o sa isi faca treaba mai bine. Ne bucuram ca SAP se alatura partenerilor furnizori de produse software profesionale pe care le punem la dispozitie organizatiilor neguvernamentale din Romania”, a declarat Radu Motoc, Director Executiv al TechSoup Romania.

Cu ajutorul solutiilor SAP, reprezentantii ONG-urilor pot monitoriza activ performanta, procesele interne si tendintele de dezvoltare ale organizatiei, prin crearea de rapoarte care au in spate date actualizate ale organizatiei, fara a fi necesara asistenta IT. Mai mult, acestia pot prelucra, vizualiza si transmite mai departe date sub forma de grafice sau alte forme de prezentare catre membrii, voluntarii sau publicul organizatiei.

„Obiectivul asumat de SAP la nivel global este acela de a transforma societatea cu ajutorul aplicatiilor software. Ne implicam activ in dezvoltarea mediului de business, insa acest parteneriat are menirea de a face accesibile solutiile noastre si organizatiilor neguvernamentale care, prin activitatile diverse pe care le intreprind, pot contribui semnificativ la schimbarea mentalitatilor si a societatii in bine”, a declarat Valentin Tomsa, directorul general SAP Romania. 

ONG-urile eligibile inregistrate in cadrul TechSoup Romania pot comanda astfel trei solutii SAP disponibile prin intermediul acestui program, respectiv Crystal Reports 2011, Crystal Dashboard Design 2011 si SAP Lumira, pe aceasta pagina: produse SAP pentru ONG-uri.

Valoarea de piata a solutiilor SAP disponibile in cadrul programului este cuprinsa intre 500 si 2.500 USD, ele fiind insa disponibile ONG-urilor in schimbul unei taxe de procesare a donatiei de pana la 10% din valoarea de piata a produsului solicitat.

Orice organizatie neguvernamentala din Romania poate sa aplice pentru programul TechSoup si sa isi verifice astfel eligibilitatea pentru programele companiilor partenere din Romania – Adobe, Bitdefender, Cisco, Microsoft, SAP si Symantec: www.techsoup.ro/join. In plus, organizatiile inscrise in programul Techsoup au acces si la cursuri si traininguri online despre tehnologie, de la utilizarea serviciilor cloud pana la online marketing si comunicare online pentru ONG-uri.