Zimplu CRM: Aplicatie web gratuita pentru activitatile de fundraising ale ONG-urilor

0

Incepand cu 26 martie, Nexus Electronics ofera gratuit aplicatia web Zimplu CRM tuturor organizatiilor neguvernamentale. Aceasta aplicatie poate ajuta ONG-urile sa isi organizeze baza de date intr-un mediu securizat, sa tina legatura mai bine cu sponsorii lor si sa isi eficientizeze activitatea de strangere de fonduri.

Ce este Zimplu CRM?

Zimplu CRM (Customer Relationship Management) este o aplicatie Web creata pentru a ajuta firmele sa isi organizeze mai bine activitatile de Vanzari si de relatii cu clientii. Este rapid, flexibil si foarte usor de folosit fiind ideal pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Cum poate sa ajute Zimplu CRM un ONG?

In ultima perioada, asociatiile non-profit au obtinut din ce in ce mai multe finantari de la diverse corporatii pentru campanii de CSR (Corporate social responsibility). In urma acestor colaborari s-au creat relatii stranse intre mediul Business si mediul Non-Profit.

Daca intr-o societate comerciala avem activitati de vanzari si intalnim departamente de vanzari, intr-un ONG avem activitati de strangere de fonduri sau chiar departamente speciale de Fundraising.

Aplicatia poate fi accesata la adresa www.zimplu.ro, iar pentru a putea folosi gratuit Zimplu CRM, ONG-urile isi vor crea un cont si vor contacta echipa Zimplu pentru a obtine acces nelimitat la serviciu.

“Am fost voluntar in mai multe ONG-uri iar de obicei, baza de date era stocata intr-un Excel sau chiar intr-o agenda; daca am fi folosit un CRM, cu siguranta am fi obtinut mai multe fonduri. Stim cat de multe fac ONG-urile pentru comunitate, in special cele din Romania, si de aceea dorim sa le sustinem activitatea oferindu-le gratuit serviciul nostru”, spune Razvan Paraschiv, Brand Manager la Nexus Electronics.

Despre Nexus Electronics:

Nexus Electronics este o firma din Bucuresti fondata in anul 2006. Activitatea principala a firmei o constituie dezvoltarea de sisteme informatice pentru reducerea costurilor si pentru a creste eficienta companiilor. Principalul serviciu pe care Nexus Electronics il ofera este Nexus GPS Tracking, un sistem de monitorizare prin GPS a flotelor de vehicule.