40 de km de trasee cicloturistice marcate

0

Doua din cele trei trasee cicloturistice marcate in statiunea Breaza din judetul Prahova, cu sprijinul Policolor Automotive, au fost inaugurate weekend-ul trecut. Proiectul “Breaza Cicloturistica” a fost realizat la initiativa Centrului de informare si promovare turistica Breaza din subordinea Primariei Breaza, in colaborare cu Asociatia Adevaratii VeloPrieteni Romania.

“Suntem alaturi de pasionatii de mobilitate, fie ca ei sunt parte din cluburi auto sau iubitori ai sporturilor pe doua roti. Prin produsele dezvoltate, noi oferim solutii pentru tot ceea ce presupune repararea, protectia si vopsirea suprafetelor metalice. Suntem bucurosi sa contribuim la marcarea efectiva a traseelor pe care turistii si fanii pedalatului le vor parcurge, speram, mult mai usor”, declara Cristian Crainiceanu, directorul comercial al diviziei Policolor Automotive.

Sambata a fost testat de brezeni si turisti traseul C2, cel mai greu din cele trei – care insumeaza aproape 40 de km –  in timpul  caruia s-a pedalat pe strazile si dealurile din jurul orasului, ajungand pana pe Islazul Malaiele. Tot in acest traseu au intrat si stradute mai izolate si pitoresti, de pe Dealul Vrabiesti, dar si traversarea padurii de fag de pe Dealul Lazului, aflat in nordul orasului.

Duminica, sub indrumarea unui ghid al Centrului de informare si promovare turistica Breaza a fost deschis oficial traseul C3, pe parcursul caruia au fost vizitate cladirile frumoase, cu istorie bogata, de pe aleile mai putin cunoscute ale orasului Breaza.

Cele doua ture desfasurate in weekend s-au incheiat cu cate o festivitate de premiere si cu tombole organizate atat pentru adulti cat si pentru copii.

“Am inaugurat oficial la Breaza doua din cele trei trasee cicloturistice care au fost marcate cu ajutorul Policolor Automotive. Apreciem sprijinul, cu atat mai mult cu cat in toata Romania mai avem proiecte asemanatoare doar in Urlati, Calarasi si Maramures. Breaza e un oras superb, cu peisaje incredibile, pe care le-am putut admira in timpul celor doua ture parcurse sambata si duminica. De asemenea, acest loc este plin de povesti, astfel ca dincolo de plimbarea pe doua roti  ai acces la un loc incarcat si de istorie”, declara Mihai Denes, vicepresedinte al Asociatiei Adevaratii VeloPrieteni.

In urmatoarele zile, va fi terminata si marcarea traseului C1, care are un grad redus de dificultate.

Policolor Automotive este divizia specializata in solutii pentru autorefinish a Policolor, cel mai mare producator cu traditie pe piata din Romania (din 1965). Cu o istorie de 50 de ani in industria vopselelor auto, Policolor Automotive are un nivel avansat de experienta in producerea de vopsele auto si de sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor. Policolor Automotive este prezent in sectorul de autorefinish local prin sistemele complete Klar Professional, Klar Ultra si prin gamele ready mix Silverpol si Emaur.

Produsele Policolor sunt prezente in peste 3.000 de magazine de retail traditional, in marile retele de bricolaj din Romania si in peste 1.000 de service-uri auto din tara. Compania dispune in prezent de o retea de 12 magazine proprii.

Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in zona Sud-Est Europeana.

Mai multe informatii pe: www.policolor.ro