Club Moving si Hope and Homes for Children uniti prin sport pentru a reforma sistemului de protectie a copiilor din Romania

0

Club Moving anunta rezultatele participarii la editia a 4-a a Semimaratonului OMV Petrom Bucuresti, la care echipa Club Moving a alergat in sprijinul cauzei Hope and Homes for Children. Scopul Hope and Homes for Children este de a aduce o schimbare in vechiul sistem al centrelor de plasament pentru a crea servicii noi, alternative, de integrare familiala a copiilor lipsiti de caldura familiei biologice.

Intreaga echipa care a participat la Semimaraton a fost formata din 16 persoane, de la antrenorii Club Moving Otopeni si Club Moving Bucuresti, la directorul sportiv, directorul general si  marketing manager-ul centrului. Grupul a fost implicat in toate probele concursului, intre care 2 din cele 3 echipe de stafeta s-au remarcat prin timpii foarte buni scosi pentru cei 21 de km alergati. Astfel, cel mai bun timp scos, pe echipa, la stafeta de 4 pe 21 km a fost de 01:46:60. La stafeta s-au evidentiat Diana Manalau (antrenoare Club Moving Otopeni) cu 5,1 km alergati in 24 minute si 17 secunde si Alexandru Craescu (antrenor Club Moving Bucuresti – Hotel Caro), care a alergat 5,1 km intr-un timp de 24:44.

De asemenea, trebuie amintit ca parteneriatul dintre Club Moving si Hope and Homes for Children a inceput din luna octombrie a anului trecut, iar pentru Semimaratonul OMV Petrom, Club Moving a oferit suport si in pregatirea celor 178 de alergatori inscrisi in concurs, pentru care a pus la dispozitie pentru sustinerea antrenamentelor, fara niciun cost, locatia Club Moving Bucuresti, de pe domeniul Caro.

„Am ales sa sprijinim cauza Hope and Homes for Children tocmai pentru ca noi suntem un centru de activitati sportive dedicat petrecerii timpului in familie. Stim cat de importante sunt sprijinul si caldura familiei in dezvoltarea personalitatii copiilor si in integrarea acestora in societate. Ne-am implicat in sustinerea HHC pentru ca au aceleasi valori ca si noi, dar si pentru ca fiecare copil merita o sansa la o viata mai buna, la ingrijire de tip familial, unde sa ii fie recunoscute si satisfacute dreptul la educatie si sanatate. Vom fi alaturi de ei si pe viitor, in speranta ca vom reusi sa inchidem cat mai multe institutii de tip orfelinat pentru a le oferi celor mici dreptul la o viata mai buna”, a declarat Alina Erbiceanu, Marketing Manager Club Moving Romania.

Toti membrii echipei Club Moving s-au antrenat timp de doua luni, de cate doua ori pe saptamana, special pentru participarea la Semimaratonul OMV Petrom Bucuresti. Pana acum, efortul Club Moving de a strange fonduri pentru HHC a constat in donatii, participare la Semimaraton si contul deschis la galanton, care a fost rasplatit cu donatii pentru Hope and Homes for Children care depasesc 10,000 ron.

„Avem un cont deschis pe Galantom, hhc.galantom.ro/clubmoving si incercam sa directionam cat mai multi oameni sa doneze o suma cat de mica pentru a strange banii necesari spre a face copilaria unor micuti mai frumoasa. Nu ne oprim aici, continuam antrenamentele si speram ca Maratonul din octombrie sa fie un bun prilej de a ne bate propriul record de timp, de rezistenta si de fonduri stranse pentru Hope and Homes for Children”, a detaliat Alina Erbiceanu planurile viitoare ale Club Moving.

In plus, inainte de eveniment, pe 14 mai, la Club Moving Bucuresti a fost organizata o seara speciala de antrenament, unde participantii au donat bani pentru HHC. Intrarea a fost libera la cursul de Athletic Training sustinut de Adi Borozan si la clasa de Pump It sustinuta de Elvin Marinescu, iar atmosfera motivanta a fost dublata si de satisfactia practicarii sportului in scop caritabil.

***

Club Moving Romania este franciza a Groupe Moving Franta, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de fitness, atat pe plan national, cat si la nivel european. Reteaua Moving este prezenta in Romania din anul 2010 si include 4 locatii Club Moving si 4 cluburi Moving Express, cea de-a doua marca a reprezentantului Club Moving Romania. Sapte noi cluburi vor fi deschise in anul 2015.