Credit Europe Bank Romania da o mana de ajutor organizatiei SOS Satele Copiilor Romania

0

SOS Satele Copiilor Romania si Credit Europe Bank Romania au placerea sa anunte o noua colaborare. In cadrul acestui parteneriat, derulat de-a lungul anului 2015, CEB Romania a sustinut o serie de activitati ale organizatiei umanitare, ca parte din strategia sa Responsabilitate Sociala Corporativa.

Cunoscuta institutie financiara Credit Europe Bank Romania, membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, a avut initiativa de a sprijini asociatia SOS Satele Copiilor Romania in activitatile pe care aceasta le desfasoara in cele trei programe din Bucuresti, Hemeius, jud. Bacau si Cisnadie, jud. Sibiu cu scopul de a asigura conditii optime de trai si dezvoltare pentru beneficiarii sai. Implicarea CEB, prima data in preajma sarbatorilor pascale si a doua oara in decembrie a.c., ii vizeaza direct pe cei peste 260 de copii si tineri care sunt crescuti si educati in satele SOS si in Comunitatile de Tineri.

Cu prilejul Pastelui, CEB a avut inspiratia si generozitatea de a renunta, in favoarea copiilor si a tinerilor de la SOS Satele Copiilor Romania, la traditionalele cadouri pe care le ofera de obicei colaboratorilor si partenerilor sai de afaceri. Gratie noilor prieteni si sustinatori ai organizatiei, copiii care traiesc in cele trei sate SOS si in Comunitatile de Tineri au avut ocazia de a se bucura de o experienta autentica de Paste, in cadrul caselor sociale, alaturi de mamele SOS. Succesul pe care l-a avut aceasta donatie a motivat banca sa revina catre asociatie si in apropierea Craciunului, facand un nou efort financiar prin care si-a oferit ajutorul si a contribuit la intarirea parteneriatului dintre cele doua institutii.    

In ambele ocazii ale colaborarii din acest an, copiii din satele SOS, au confectionat felicitari prin intermediul carora au multumit oamenilor de bine care au ales sa le fie alaturi si sa le ofere sarbatori mai fericite. 

Colaborarea dintre cele doua institutii a inceput in 2012, cand a fost implementata, la nivel intern, o actiune unica de CSR in favoarea SOS Satele Copiilor Romania. Prin proiectul Dupa fapta si rasplata, angajatii Credit Europe Romania au reusit sa-si convinga colegii sa doneze pentru copiii din familii defavorizate, dezvoltand “bursa produselor si serviciilor” ce puteau fi adjudecate in schimbul unor contributii financiare. Ideea creativa a angajatilor CEB a insemnat un prim ajutor consistent pentru copiii de la SOS.

“Sustinerea educatiei este o componenta majora ale strategiei de CSR a CEB. Avand in vedere aceasta directie, colaborarea cu renumita organizatie SOS Satele Copiilor Romania care, printre alte servicii pe care le ofera, sustine necesitatea accesului la educatie al copiilor, a venit ca un demers natural”, a declarat Ramona Dumitru, Director de PR si Comunicare, Credit Europe Bank Romania.  

“Suntem deosebit de mandri de o parte a societatii civile si a comunitatii de business din tara noastra. Prin intermediul programelor de responsabilitate sociala corporativa si a facilitatilor fiscale, din ce in ce mai multe companii din Romania vin in intampinarea eforturilor zilnice pe care le depunem pentru a asigura copiilor din satele SOS un mediu familial sanatos si sigur. Credit Europe Bank este un partener pe care ni-l dorim aproape pe termen lung. As vrea sa salut atitudinea pro-viata si programele care sustin educatia derulate de CEB si sa le urez An Nou cu bucurii tuturor angajatilor, partenerilor si clientilor bancii”, a adaugat Carmen Bruma, Manager Departament Strangere de Fonduri si Comunicare, SOS Children’s Villages Romania.

Despre Credit Europe Bank Romania – 20 ani
In 2013 Credit Europe Bank (Romania) S.A. aniverseaza 20 de ani de prezenta pe piata locala. Membra a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activeaza inca din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial si Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) si apoi, din 2007, in urma unui proces de rebranding, sub numele de Credit Europe Bank Romania. In Romania, Credit Europe Bank asigura o gama larga de produse si servicii catre aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri si corporatii, prin intermediul unei retele alcatuite din 70 de sucursale, agentii si puncte de lucru, precum si prin canale alternative de distributie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet si Phone Banking.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile bancii puteti gasi la www.crediteurope.ro, www.cardavantaj.roprecum si pe www.facebook.com/CreditEuropeBankRomania

Despre SOS Satele Copiilor Romania
SOS Satele Copiilor Romania a fost infiintata in anul 1990. Asociatia implementeaza 3 programe la nivel national in Bucuresti, Sibiu si Bacau, oferind servicii de ingrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere (Centre de Consiliere si Sprijin pentru Parinti si Copii) si servicii educationale (Tabara de Vara, Proiecte Educationale). Misiunea SOS Satele Copiilor Romania este aceea de favoriza educatia copiilor intr-un mediu familial propice dezvoltarii sanatoase si armonioase. In satele SOS, cei mici sunt incredintati unei mame SOS, care are in grija cate 5-7 copii, de a caror educatie, ingrijire si evolutie se ocupa indeaproape. De aproape 25 de ani, organizatia lupta sa schimbe viitorul copiilor din Romania, prin programe de consiliere si sprijin pe termen lung pentru cei care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiilor biologice.In acest moment, peste 1000 de copii beneficiaza direct de sprijinul asociatiei SOS Satele Copiilor Romania si peste 15000 de copii au interactionat cu unul dintre programele SOS. Mai multe informatii despre SOS Satele Copiilor Romania puteti gasi si pe pagina de Facebook SOS Satele Copiilor.