De Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, 7card doneaza 3% din abonamentele folosite pe 3 decembrie pentru sportivii Special Olympics Romania

0

De Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, sarbatorita in fiecare an, la nivel mondial, in data de 3 decembrie, 7card doneaza 3% din abonamentele folosite de catre utilizatori in aceasta zi in beneficiul programelor sportive derulate de Special Olympics Romania pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale.

Astfel, joi, 3 decembrie, devine o zi de joi speciala – #Special Thursday – pentru utilizatorii care au un abonament 7card si care decid sa il foloseasca in aceasta zi, in oricare din salile de sport aflate in portofoliul 7card din cele sase orase din Romania in care este prezent. Pentru fiecare abonat care alege sa faca sport joi, 7card va dona 3% din valoarea abonamentului catre Special Olympics Romania. Fondurile stranse vor fi folosite pentru a creste numarul de sportivi cu nevoi speciale care vor beneficia de programele de pregatire sportiva si competitiile oferite de Special Olympics Romania la nivel national.

Pentru noi, sportul este insusi raison d’être al companiei noastre. Este foarte important sa oferim celor care folosesc serviciile noastre ocazia de a-si schimba stilul de viata si de lucru prin intermediul sportului“, declara Iulian Circiumaru, co-fondator 7card. “Sportivii Special Olympics nu fac exceptie, cu atat mai mult cu cat sportul inseamna, pentru ei si pentru parintii lor, sanatate, independenta si ocazia de a-si face prieteni cu si fara dizabilitati, devenind membri activi ai comunitatii. Ne bucuram sa putem sustine abilitatea sportiva si sa aratam ca sportul nu impune limite“, adauga Andrei Cretu, co-fondator 7card.

La randul sau, Cristian Ispas, Director National al Special Olympics Romania, completeaza:Cred ca fiecare dintre noi se simte mai plin de energie, mai increzator si mai sanatos dupa ce practica orice forma de sport. Uneori, pentru sportivii Special Olympics, activitatea sportiva inseamna, pe langa acestea, diferenta dintre a trai o viata izolata si a-si pune abilitatile de orice natura in folosul comunitatii din care fac parte.  Este incurajator pentru noi sa stim ca sunt companii precum 7card care vad dincolo de particula “diz” si se concentreaza pe potentialul oferit de “abilitate” “.

7card
7card este un instrument de retentie si motivare a angajatilor din companii, prin intermediul caruia au ocazia de a adopta un stil de viata sanatos. Astfel, in baza unui singur card de acces, abonatii 7card au la dispozitie o retea impresionanta de sali de fitness si aerobic, piscine, sali de dans si altele in cele mai importante orase din Romania: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara, Ploiesti, Craiova si Iasi. 

Website: www.7card.ro  

Special Olympics Romania
Special Olympics Romania este o organizatie nonguvernamentala care urmareste implicarea si integrarea persoanelor cu dizabilitati intelectuale in comunitate prin sport. Prin intermediul activitatilor sportive, al intalnirilor cu tinerii, al activitatilor de constientizare si implicare, Special Olympics Romania contribuie la promovarea persoanelor cu dizabilitati intelectuale si cresterea nivelului de intelegere si acceptare din partea societatii a acestor persoane.

Facebook: www.facebook.com/SpecialOlympicsRomania