Foodpanda Romania sprijina tinerii cu dizabilitati aflati in grija Motivation Romania

0

Foodpanda Romania, cea mai mare platforma de comenzi de mancare de pe piata locala, anunta incheierea unui parteneriat cu Fundatia Motivation Romania, ce are in grija copii si adulti cu dizabilitati, asigurand sprijin atat prin actiuni dedicate, cat si prin contributii financiare constante.

Foodpanda s-a alaturat misiunii Motivation incepand cu luna aceasta, luand contact direct cu tinerii aflati in grija Motivation din Bucuresti, printr-o actiune ce a avut loc cu ocazia zilei de Sfantul Nicolae.

De asemenea, din ianuarie 2016, compania urmeaza sa deruleze, alaturi de fundatie, o campanie pe termen lung, prin care isi propune ca la fiecare comanda realizata pe platforma, utilizatorii sa aiba posibilitatea de a dona  cel putin un leu catre Motivation, suma care va fi dublata, automat, de foodpanda.

„Ceea ce fac specialistii si voluntarii de la Motivation este eroic. Grija, dedicarea si placerea cu care se ingrijesc de persoanele cu dizabilitati, eforturile pe care le depun pentru a-i integra in campul muncii si de a-i responsabiliza, cu resurse minime, de multe ori, ar trebui sa fie un exemplu pentru toti romanii. Am avut sansa extraordinara de a intra in contact direct cu echipa Motivation, atat cu cei care ofera, cat si cu cei care primesc sprijin. Cand  simti bunatatea si optimismul pe care il degaja, nu ai cum sa nu te implici”, declara Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania.

Potrivit acestuia, dincolo de programul de donatii constant pe platforma foodpanda, compania se va implica in cauza Motivation si prin actiuni directe in proiectele si evenimentele organizate de fundatie pentru copiii si adultii cu dizabilitati.

Fondata in 1995, Motivation este una dintre cele mai longevive organizatii non-guvernamentale care vine in sprijinul copiilor si adultilor cu dizabilitati din Romania, sprijin pe care l-a oferit neintrerupt pana in prezent. Serviciile pe care le ofera acopera o gama larga de nevoi ale copiilor si adultilor cu dizabilitati, de la echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilitati motorii, la recuperare medicala si instruire pentru viata independenta, alaturi de un instructor in fotoliu rulant.

Programele Motivation pun accent pe integrarea sociala, educationala si profesionala, prin consultanta pentru accesibilizarea spatiilor, medierea integrarii in munca, ingrijire in centrul de zi sau activitati de petrecere a timpului liber – sport adaptat, evenimente culturale etc.

Despre foodpanda
foodpanda.ro este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 500 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu si Buzau.