Fundatia MedLife – Pro Sanatatea da startul unei campanii de strangere de fonduri pentru o casa destinata copiilor de la Centrul Sf. Dimitrie

0

Fundatia MedLife – Pro Sanatatea, demareaza o campanie de strangere de fonduri  sub conceptul  – “Casuta din vis”, prin care ii sprijina pe copiii de la Centrul social Sf. Dimitrie sa aiba o casa a lor. Centrul are grija zilnic de 40 de copii care provin din medii defavorizate sau cu situatii de violenta domestica. Din cauza datoriilor acumulate pentru chiria si intretinerea locului in care isi desfasoara activitatea in prezent, centrul are nevoie sa achizitioneze un spatiu dedicat, pentru a putea continua proiectul. Actiunile campaniei se deruleza la nivel national, in toate unitatile MedLife din Bucuresti, Brasov, Arad, Timisoara si Cluj.

Sub sloganul “Ajuta copiii de la centrul Sf. Dimitrie sa aiba o casa a lor”, campania include mai multe actiuni care se vor derula in perioada 20 noiembrie – 20 ianuarie. La debutul campaniei, MedLife a distribuit in toate unitatile sale din Bucuresti si din tara, cutii pentru donatii concepute special in linie cu intregul concept. Suplimentar, au fost deschise trei conturi (RON, EURO si USD) special in scopul strangerii de fonduri. Conturile sunt disponibile atat pe pagina de site a campaniei cat si pe materialele de promovare.

Pentru promovarea mesajelor, in toate locatiile MedLife au fost postate afise si s-au distribuit pliante cu toate informatiile necesare. A fost creata o pagina a  campaniei https://www.medlife.ro/pro-sanatatea/ si s-a realizat parteneriat cu Hotnews pentru postarea unor bannere de promovare. Bannerele au fost postare si pe pagina oficiala a companiei www.medlife.ro dar si pe www.medlive.hotnews.ro – platforma de educatie medicala a MedLife. Pe tot parcursul campaniei, se vor trimite alerte de tip newsletter catre abonatii companiei. Pentru a atinge o audienta cat mai mare, au fost create mesaje dedicate si un vizual special pentru pagina de Facebook a MedLife, care are in acest moment 20.000 de prieteni, cat si pentru pagina fundatiei.

Celelalte etape vor include organizarea unor expozitii cu vanzare cu obiectele confectionate de copiii cu dizabilitati in atelierul de creatie al centrului Sf. Dimitrie, o licitatie „Casuta din vis” – o casuta mascota exemplar unicat va fi scoasa la licitatie, promovare catre clientii corporate si colaboratorii MedLife. Suplimentar, compania va implica angajatii in activitati de colectare jucarii, haine si alte produse necesare, care vor fi facute cadou copiilor in preajma sarbatorilor de Craciun.