Hot Bucket de la KFC devine “Bucket de bine”: Pentru fiecare produs vandut, KFC doneaza un leu catre SOS Satele Copiilor Romania

0

KFC lanseaza campania “Bucket de bine”, prin care va sustine bugetul anual al unei familii SOS din cadrul organizatiei SOS Satele Copiilor Bucuresti. Astfel, in perioada 1 martie – 31 decembrie, 1 leu din pretul fiecarui “Bucket de bine” cumparat va merge catre familia SOS sponsorizata de KFC Romania,  din care fac parte 5 copii cu varste intre 7 si 11 ani, ingrijiti de o mama sociala.

Pe langa cele 20 de aripioare delicioase, cei care vor achizitiona un Hot Bucket, redenumit “Bucket de bine”, vor primi, in semn de multumire, cate un sfat sincer din partea copiilor de la SOS Satul Copiilor Bucuresti.

Inca din primul moment cand i-am cunoscut pe copiii din familia SOS am fost impresionati de maturitatea si candoarea lor. Daca anul trecut, cand am inceput colaborarea cu SOS, am sustinut material activitatile educationale ale copiilor din casa pe care o sponsorizam, in acest an ne-am propus sa ne implicam total, o familie din Satul SOS Bucuresti. Ne dorim ca ei sa beneficieze de cele mai bune conditii pentru a se dezvolta armonios. Bucketul de bine l-am gandit astfel incat sa aiba o valoare indreptata in doua directii: pentru nevoile copiilor, dar si pentru clientii nostri, care vor primi cate un sfat sincer de la un copil poate prea intelept pentru varsta lui“, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Colaborarea dintre SOS Satele Copiilor Romania si KFC a evoluat la fel de natural ca o relatie intre doi prieteni mobilizati de un scop comun. Urmarea acestui parteneriat, o mama SOS si cei cinci copii pe care ii creste cu dragoste si devotament vor avea oportunitatea ca, pe langa satisfacerea nevoilor inerente dintr-o gospodarie, sa aiba acces si la activitati suplimentare educative, dar si de joaca.  Contributia prietenilor de la KFC este apreciata de fiecare membru al organizatiei, dar in primul rand de copiii nostri“, a declarat Carmen Bruma, Head of PR and Fundraising Department, SOS Satele Copiilor Romania

Scopul unei familii SOS este acela de a crea un mediu de sustinere in care copiii sa parcurga toate etapele unei copilarii normale. KFC va sustine toate cheltuielile necesare pentru alimente, imbracaminte, ingrijiri medicale si activitatile educationale ale copiilor din casa sponsorizata. De asemenea, KFC va sustine atat pregatirea scolara a celor 5 copii din casa, cat si activitatile lor extra-curriculare, care le dezvolta aptitudinile si le diversifica pregatirea: excursii insotite de activitati (ateliere de cusut, olarit etc.), activitati sportive pentru dezvoltarea motricitatii (balet, fotbal), cursuri de sah, cursuri de limbi straine.

Parteneriatul KFC cu SOS Satele Copiilor Romania se inscrie in directiile strategice de CSR ale KFC Romania, prin care compania sprijina educatia si dezvoltarea tinerilor, directie sustinuta in ultimii 7 ani prin parteneriate cu organizatii non-profit.

* * * * *

Despre KFC

KFC Corporation, cu sediul in Louisville, Kentucky, este cel mai popular lant de restaurante specializat in produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reteta Originala®, Extra CrispyTM, Kentucky Grilled Chicken® si Extra CrispyTM Strips, Aripioare picanteTM, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvisuri de pui proaspat preparate, biscuiti si garnituri. KFC este prezent cu peste 19,400 de restaurante in 120 de tari si teritorii din intreaga lume. KFC Corporation este subsidiara a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

In Romania, lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network KFC si numara 52 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza si un restaurant la Chisinau, Republica Moldova.

Despre Yum! Brands

Yum! Brands, Inc., cu sediul in Louisville, Kentucky, detine peste 41,000 restaurante in peste 125 de tari si teritorii. Yum! ocupa locul 216 in lista Fortune 500, cu venituri de peste 13 miliarde de dolari. In 2014, Yum! a fost numit in top 100 Corporate Citizens de catre Corporate Responsibility Magazine, fiind si unul dintre Aon Hewitt Top Companies for Leaders din America de Nord. Marcile de restaurante detinute de companie – KFC, Pizza Hut si Taco Bell – sunt liderii globali in materie de produse alimentare din categoriile pui, pizza si stil mexican. In afara Statelor Unite, Yum! Brands deschide in medie peste cinci restaurante noi pe zi, fiind astfel lider in dezvoltarea internationala de retail.

Despre SOS Satele Copiilor Romania

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 65 de ani in lume si de 24 de ani in Romania – „oferim o familie iubitoare pentru fiecare copil”. Inca de la infiintare, SOS Satele Copiilor Romania s-a diferentiat prin modelul de ingrijire alternativa pe care l-a oferit copiilor care, din diferite motive, nu au putut ramane alaturi de familiile lor biologice.