Nestle vine in sprijinul Organizatiei SOS Satele Copiilor Romania

0

Familia inseamna impartasirea momentelor frumoase, pe care cu totii ni le amintim cu drag, a lucrurilor care ne fac sa zambim si a bucuriei fiecarei reusite.

Pentru a sarbatori Ziua Internationala a Familiei, care are loc pe 15 mai, Nestle doneaza 2% din valoarea cumparaturilor tale in magazinele Cora in luna mai catre o mare familie: Organizatia SOS Satele Copiilor Romania.

“Nestle pretuieste si celebreaza familia. Prin aceasta initiativa ne dorim sa venim in sprijinul copiilor de la SOS Satele Copiilor Romania, contribuind la dezvoltarea armonioasa a acestora. De asemenea, pentru ca am vrut sa ne implicam si mai mult de atat, o echipa formata din angajatii Nestle Romania s-a oferit voluntar sa construiasca un loc de joaca special pentru ei, care sa le aduca multe momente de bucurie”, a declarat Ana-Maria Doxan, Communications Director, Nestle Romania.

Organizatia SOS Satele Copiilor Romania are misiunea de a integra copiii intr-o familie SOS sau de a oferi sprijin familiei biologice.

“Pentru noi, fiecare copil este important si ne dorim ca ei sa se dezvolte intr-un mediu familial. Ne implicam pe termen lung, iar donatiile ne ajuta sa le oferim copiilor sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta armonios. Apreciem donatia facuta de Nestle Romania, pentru ca ne va ajuta sa venim in spijinul celor care au nevoie de noi”, a declarat Carmen Bruma, Manager Departament Strangere de Fonduri si Comunicare, Organizatia SOS Satele Copiilor Romania.

Ziua Internationala a Familiei este sarbatorita, pe 15 mai, in intreaga lume, pentru a sublinia importanta familiei si rolul ei in dezvoltarea societatii. Aceasta zi a fost instituita de Adunarea Generala a ONU inca din 1993. Ziua Internationala a Familiei este o oportunitate de a celebra alaturi de cei dragi cele mai frumoase momente petrecute impreuna.

Nestle la nivel global

Nestle este lider mondial in industria alimentara, fiind prezent in 86 de tari, cu un numar de 468 de fabrici si 333.000 de angajati. Prin misiunea companiei “Good Food, Good Life”, Nestle isi ia angajamentul de a imbunatati calitatea vietii consumatorilor in fiecare zi, in intreaga lume, oferindu-le o varietate de produse, ca parte dintr-un stil de viata sanatos.

Nestle in Romania

Nestle a intrat pe piata din Romania in 1995, in momentul de fata avand 1.000 de angajati in Bucuresti si in Timisoara, unde este localizata fabrica Nestle.

In Romania, Nestle este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata alimentara, cele mai multe dintre brand-uri fiind lideri in categorie (locul 1 sau 2 pentru majoritatea segmentelor in care acestea sunt prezente). Portofoliul Nestle Romania are o gama larga de produse din diverse categorii, pentru a raspunde cererii consumatorilor: bauturi (Nescafe, Nescafe Dolce Gusto, Nesquik), dulciuri (JOE, Nesquik, Kit Kat, Lion, After Eight), produse pentru gatit (Maggi), inghetata (Nestle Ice Cream), produse alimentare pentru sugari si copii mici (Nestle Nutrition),Nestle Professional, divizia de solutii “out of home”, batoane si cereale pentru mic dejun (Nestle Fitness, Musli, Nesquik, Chocapic etc) si hrana pentru animale (Purina).

Napolitanele JOE si Nesquik, precum si specialitatile de cafea NESCAFE 3in1 si NESCAFE Cappuccino sunt produse in Romania, la fabrica din Timisoara.