New Kopel Group l-a adus pe Mos Craciun la peste 200 de copii asistati de Asociatia P.A.V.E.L

0

Grupul New Kopel a imbracat din nou haina lui Mos Craciun si impreuna cu Asociatia P.A.V.E.L a organizat o actiune caritabila pentru cei peste 200 de copii, de la nou nascuti si pana la varsta de 21 de ani, de care se ocupa Asociatia.

Incepand de anul trecut clientii si angajatii New Kopel organizeaza cu prilejul sarbatorilor actiuni menite sa aduca un strop de bucurie copiilor din centre de plasament, orfanilor, celor cu nevoi speciale sau cu afectiuni medicale severe. Si in acest decembrie haine calduroase, jucarii si alte cadouri au fost randuite de Mos pentru fiecare copil, conform varstei si preferintelor.

Micutii au primit cu zambetul pe buze bucuria Craciunului si au despachetat cu nerabdare surprizele.

„Acesti copii sunt o inspiratie pentru noi toti pentru ca, in ciuda problemelor cu care se lupta inca de la aceasta varsta, au puterea de a rade si de a se bucura de lucrurile care conteaza. Mai important, de la ei invatam sa ne pastram speranta”, a declarat Hezi Shayb, CEO New Kopel Group.

In cursul acestei actiuni de o zi New Kopel Group si Asociatia P.A.V.E.L au vizitat mai multe spitale din Bucuresti: Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu”, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Marie Curie, Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu.

Compania organizeaza la nivel national, din 2014, doua actiuni anuale dedicate copiilor institutionalizati sau cu situatii medicale dificile. Aceste proiecte sunt desfasurate prin intermediul diferitelor asociatii si ONG-uri care au in grija copii asistati social sau care sufera de anumite afectiuni. In fiecare dintre aceste actiuni sunt implicati direct angajatiisi clienti ai grupului, care participa activ prin voluntariat si sustinere materiala.

„Apreciem implicarea sociala a New Kopel si speram ca acest parteneriat sa devina unul pe termen lung, iar impreuna sa putem sa aducem in fiecare an aceeasi bucurie pentru copii”, a declarat Iuliana Ghidu, reprezentant al Asociatiei P.A.V.E.L.

Asociatia P.A.V.E.L. are drept scop imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic, social si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor. Fondata de parintii ai caror copii au trecut prin astfel de boli, asociatia mobilizeaza coeziunea sociala si institutionala pentru apararea drepturilor pacientilor bolnavi de cancer si este promotor pentru actiuni de responsabilizare si empatie sociala, comunitara, individuala sau institutionala.

Grupul New Kopel, actor principal in domeniul leasingului operational si inchirierilor auto in Romania, este un centru integrat de afaceri pentru clientii din piata auto si cuprinde diviziile Sixt rent a car, Sixt New Kopel Operational Leasing, Union Motors (dealer autorizat Opel, reparator autorizat Dacia – Renault) si Sixt New Kopel Second Hand (dealer de autovehicule rulate).