Provocare la Obor, cum arata cel mai tineresc iepuraș de Paște

0

Pe 7 aprilie, Veranda Mall a organizat o activitate dedicată copiilor de la grădinițele și școlile din zona Obor, în cadrul căreia aceștia au fost invitați să arate o serie de lucrări tematice pe care le-au făcut cu ocazia Paștelui. Peste 400 de copii au fost prezenți vineri la Veranda Mall și au decorat cu lucrările lor Oul Uriaș din fața centrului comercial, un simbol al sărbătorilor de Paști.

Copiii au fost provocați să creeze cel mai frumos iepuraș de Paște, sub îndrumarea profesorilor coordonatori, iar vinerea trecută au avut ocazia să își prezinte lucrările care au fost expuse lângă Oul Uriaș. Activitatea a fost organizată în colaborare cu gărdinițele, școlile primare și generale din zona Obor, fiind implicate 14 grupe de elevi. 

„Ne dorim să fim cât mai prezenți în comunitate și să realizăm proiecte inedite dedicate clienților noștri. Cu ocazia Paștelui am lansat provocarea școlilor și grădinițelor din apropierea Veranda Mall de a picta lucrări pentru decorare Oului Uriaș din fața centrului nostru comercial, un simbol pentru această sărbătoare. Ne-am bucurat de o prezență semnificativă, iar seria de evenimente dedicate copiilor și adulților va continua și cu alte activități. Astfel, pe 17 aprilie vom organiza Marea Ciocneală de Paște, un eveniment în cadrul căruia invităm familiile să concureze pentru cel mai rezistent ou de Paște.”, declară Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Copiii participanți au avut ocazia să își prezinte desenele și picturile realizate pe parcursul a mai multe săptămâni, în cadrul evenimentului fiind prezenți și 35 de profesori și peste 200 de părinți, care i-au susținut și încurajat pe cei mici. Alături de ei a fost prezent și Iepurașul de Paște, care i-a premiat cu multe cadouri din partea centrului comercial.