S-a prelungit perioada de inscrieri la Fabricat in Tara lui Andrei – 6 iulie, noul termen limita

0
  • Fabricat in Tara lui Andrei este competitia de afaceri sociale in care OMV Petrom ofera finantari in valoare totala de 350.000 euro si 2 ani de consultanta pentru crearea de afaceri sociale
  • Luni, 6 iulie, ora 15:00, este data limita pana la care toti cei care au o idee de afacere sociala se pot inscrie in competitie, pe www.taraluiandrei.ro, sectiunea “Fabricat in TLA”
  • Aflata la cea de a doua editie, competitia Fabricat in Tara lui Andrei este deschisa tuturor celor care au o idee de afacere care genereaza valoare economica si sociala in comunitatile din Romania.
  • In prima editie a proiectului, 10 afaceri sociale au fost dezvoltate si finantate. Pana la finalul anului 2015, acestea vor genera: 33 de locuri de munca pentru oamenii din comunitati, venituri pentru 481 de localnici, instruire pentru 171 de persoane. 

OMV Petrom prelungeste perioada de inscrieri pentru Fabricat in Tara lui Andrei, competitia de afaceri sociale ce ofera finantari in valoare totala de 350.000 de euro si 2 ani de consultanta de business, pana luni, 6 iulie, ora 15:00.

Oricine, cu sau fara experienta anterioara de business, isi poate inscrie ideea de afacere sociala care isi propune sa aduca valoare economica si sociala uneia dintre cele 29 de comunitati din program, pana la data de 6 iulie 2015, ora 15:00. Antreprenorii, ONG-urile, PFA-urile, SRL-urile sau intreprinderile individuale se pot inscrie pe site-ul competitiei, www.taraluiandrei.ro.

In luna august, juriul Fabricat in Tara lui Andrei va selecta 35 de finalisti. Acestia vor parcurge o etapa de pregatire, in care vor primi consultanta de la expertii Fabricat in Tara lui Andrei, axata pe nevoile individuale ale fiecarui finalist si sprijin financiar pentru a testa fezabilitatea ideilor. Castigatorii vor fi anuntati in luna aprilie 2016 si vor primi finantare nerambursabila de pana la 32.000 de euro fiecare. Sprijinul financiar este completat de orele de consultanta oferite antreprenorilor pe toata durata proiectului, in domenii cheie pentru viitoarele afaceri: management financiar, legislativ, marketing, distributie, etc. Cele 29 de comunitati incluse in program sunt:Micesti (judetul Arges); Zemes, Moinesti, Slanic Moldova (judetul Bacau); Suplacu de Barcau, Marghita (judetul Bihor); Scortoasa, Tisau, Berca (judetul Buzau); Corbu (judetul Constanta); Moreni, Aninoasa, Gura Ocnitei (judetul Dambovita); Clejani, Marsa (judetul Giurgiu); Bustuchin, Turburea, Ticleni (judetul Gorj); Movileni, Poboru (judetul Olt); Poiana Campina, Podenii Noi, Scorteni (judetul Prahova); Marca (judetul Salaj); Videle, Cosmesti, Silistea, Scurtu Mare (judetul Teleorman); Madulari (judetul Valcea).

Competitia este organizata in parteneriat cu Fundatia NESsT, o organizatie internationala specializata in dezvoltarea de afaceri sociale in tarile in curs de dezvoltare. Rolul sau va fi de a asigura selectia si consultanta pentru dezvoltarea afacerilor sociale in primii ani de la infiintare.  

Pentru mai multe informatii despre competitie, va rugam sa accesati www.taraluiandrei.ro.